Test könssjukdomar Stockholm

Hedda Hela Livet erbjuder test av könssjukdomar i Stockholm. Till oss är du varmt välkommen, för test av ett eller flera test av könssjukdomar. Vår mottagning ligger på Humlegårdsgatan 20, Östermalm. 

För kontakt och bokning klicka här:

På vår hemsida kan du själv boka den tid som passar dig för ett test av könssjukdomar. När du kommer till oss är vi noga med sekretessen och att du ska känna dig trygg hos oss. Alla vi som arbetar med detta har tystnadsplikt, samtidigt är det viktigt att tänka på, att om du skulle ha någon könssjukdom, är vi ålagda enligt lag att göra en smittspårning.

Vi erbjuder STI prover för bland annat klamydia, gonorré och HIV.

Könssjukdomar test drop in

Hos oss är alla välkomna att testa sig för könssjukdomar i Stockholm. Ta kontakt med oss för eller boka tid nedan för drop in!

Vi tar självklart emot ungdomar, vuxna män och kvinnor, icke-binära och transpersoner. Vår mottagning är till för all livets olika skeden. Även om vi kanske är mest kända som en mottagning för blivande mödrar, så finns vi även för alla delar i hela livet. Därför erbjuder vi test av könssjukdomar i Stockholm.

Test könssjukdomar stockholm

Vilka könsjukdomar kan man testa sig för hos Hedda?

Testa sig för flera könsjukdomar

Hos oss kan du göra test av Klamydia, Gonorré, Hepatit B, Herpes, HIV och AIDS, HPV/ Kondylom och Syfilis.

  • Klamydia är en av våra vanligaste könssjukdomar som tyvärr inte ger så tydliga symptom. Av den anledningen är det många som bär på Klamydia utan att veta om det. För att inte överföra Klamydia till ditt barn, om du är gravid eller vill bli det, så är det bäst att komma in och göra ett klamydiatest så att du säkert vet om du är smittad.
  • Gonorré är en sjukdom som det är mycket viktigt att du får reda på så tidigt som möjligt för att undvika någon följdsjukdom eller komplikation. En obehandlad Gonorré kan leda till svårigheter senare att bli gravid. 
  • Hepatit B är egentligen en leversjukdom och klassas egentligen inte som en könssjukdom, men den smittas via samlag och kan därför skada dig och ditt barn, eller om du vill bli gravid. 
  • Herpes är en vanlig könssjukdom som överförs via sex. De flesta vet inte om att de har den. Den vanligaste formen av Herpes ger munsår och kan därför överföras om man har oralsex.
  • HIV och AIDS är sjukdomar som många vet en hel del om och som har väldigt bra behandlingar men som lätt kan överföras vid intima kontakter med andra. Tyvärr kan många ha HIV utan symtom. Vanliga symtom är feber, ont i halsen, svullna lymfkörtlar och huvudvärk, vilka är symtom som man inte alla gånger kopplar till HIV. Därför är det mycket viktigt att komma in för ett test av HIV och AIDS.
  • Kondylom är en annan vanlig könssjukdom som orsakar vårtor i underlivet och kring ändtarmsöppningen som man får av HPV, humant papillomvirus. 
  • Syfilis är en annan, men inte så vanlig könssjukdom. För denna sjukdom kan du även göra ett test hos oss. Mot den sjukdomen finns behandling med antibiotika. Den kan överföras till ditt barn om du är gravid eller vill bli det.

 

Välkommen att boka in dig för ett test av könssjukdomar i Stockholm, här på vår hemsida!