Test könssjukdomar Malmö

För dig som vill ha ett test för könssjukdomar i Malmö är du mer än välkommen till oss på Hedda Hela Livet. Vi erbjuder test av olika slags könssjukdomar. I Malmö finns vi centralt, på Storgatan 5. Hos oss får du ett fint och varmt bemötande och är välkommen att göra ett STI prov för bland annat klamydia, gonorré och HIV.

För kontakt och bokning klicka här:

På vår hemsida kan du själv boka in den tid som passar dig för ett test av könssjukdomar. Hos oss kan du testa dig med full sekretess. Alla som arbetar med detta hos oss, har tystnadsplikt. Dock är det viktigt att tänka på, att om du skulle ha en könssjukdom, är vi ålagda enligt lag att göra en smittspårning. Men i så fall ber vi dig att själv ta kontakt och berätta om eventuella och överförbara könssjukdomar till nuvarande och/eller eventuella tidigare partners.

Drop in könssjukdomar Malmö

Till oss är alla välkomna att testa sig för könssjukdomar i Malmö. Hedda Hela Livet är en mottagning som är till för livets olika skeden. Vi är en mottagning för blivande mödrar och vill finnas för de olika delar som utgör hela livet och erbjuder test av könssjukdomar i Malmö och Stockholm. Att ha ett aktivt sexliv är en naturlig del av livet och då kan det vara bäst att göra ett test av någon överförbar könssjukdom.

Är det så att du funderar på en kommande graviditet eller är gravid, så är det viktigt att testa sig för någon könssjukdom. Inför och under en graviditet så är det viktigt med en så bra hälsa som möjligt, därför är det viktigt att inte bära på någon könssjukdom. Detta är väldigt viktigt i synnerhet eftersom en könssjukdom även kan smitta det lilla barnet som du bär på, eller om du vill bli gravid.

Test könssjukdomar Malmö

Klamydia test i Malmö

Klamydia är kanske den vanligaste könssjukdomen i Sverige och överförs via samlag. Om du snabbt får en behandling så är det ofarligt, men det är mycket viktigt att du gör ett klamydia test så att du får rätt behandling så snart som möjligt. Det är inte alla gånger som man har symtom på klamydia, möjligtvis kan det svida när du ska kissa och man kan ha flytningar eller blöda mellan menstruationen.

Klamydia behandlas lättast med hjälp av antibiotika, som du får i tablettform. Skulle du ha sex under behandlingen så kan det vara bra att komma in för en kontroll så att du inte smittar den som du har sex med, eller får tillbaka klamydia av den som du har sex med. Men om du tar hela behandlingen och följer de råd som vi ger dig, behöver du inte komma in på någon efterkontroll. Då räcker det med att fullfölja behandlingen med antibiotika.

Test av andra könssjukdomar

Hos oss kan du även göra test av Gonorré, Hepatit B, HIV och AIDS, HPV eller Syfilis. Här kommer en rad olika könssjukdomar man kan testa sig för hos oss

  • Gonorré
  • Hepatit B
  • HIV  
  • Syfilis.
 
 

Välkommen att boka in dig för ett test av könssjukdomar i Malmö, här på vår hemsida!