Parterapi Malmö

Söker ni efter en mottagning för parterapi i Malmö? I så fall är ni välkomna till Hedda Hela Livet som har en mottagning inriktad som sexologmottagning.

Det är mycket viktigt och bra att komma till oss på Hedda Hela Livet så att ni tillsammans kan reda ut ert samliv och få hjälp och därmed en större förståelse både för dig själv och din partner.

Parterapi Malmö

Vad gör en Sexolog?

Alla ungdomar, män, kvinnor, icke-binära och transpersoner är välkomna till oss i Malmö. Vår sexolog som tar emot er och ger er tillfälle så att ni som lever tillsammans, får en möjlighet att prata om både det som händer i er relation och i ert sexliv. Kanske ni behöver få samtala om hur ni önskar att det skulle vara. Hos oss får ni verktyg att hantera osäkerhet, funderingar och få praktiska tips på hur ni kan lösa konflikter eller missförstånd gemensamt.

Hos oss kan ni få prata om allt som rör:

  • Sexlust – Har den förändrats? Varför den har förändrats? Har den ena mer sexlust än den andra? Hos oss kan ni få hjälp att hitta tillbaka till varandra.
  • Kommunikation mellan er som par – Detta är ju väldigt viktigt, att få veta hur den andra tänker och känner. Att berätta kan vara svårt, men med hjälp från oss, som är sexolog i Malmö får ni möjlighet och tillfälle att bättre kommunicera med varandra.
  • Sex under och efter graviditet – När kvinnans kropp och hormonerna förändras i och med en graviditet, förlossning och under tiden efter en förlossning, så förändras även sexlusten. Detta är naturligt, men viktigt för båda parter att veta och ta hänsyn till. Här hos vår sexolog i Malmö kan ni på ett odramatiskt sätt samtala om allt detta.
  • Onani – Detta hör även till det gemensamma sexlivet och det är viktigt att dela det med varandra. Om ni känner att det är svårt, kan vi gemensamt samtala om det för att hitta sätt för er som kan hjälpa er i ert förhållande.
  • Erektionsproblem – Även detta hör till det gemensamma sexlivet och påverkar er relation. Det är viktigt att kunna samtala om det, då det påverkar ert samliv.
  • För tidig utlösning – Detta kan kännas som ett problem och påverka ert samliv negativt. Därför är det viktigt att samtala om det. Genom att avdramatisera det hela, så kan låsningar lösas upp och göra ert förhållande bättre.
  • Porr – För vissa kan tittande på porr vara dramatiskt, medan det inte är det för andra. Oavsett vilket så är det viktigt att båda är med på det och att man tar hänsyn till varandra oberoende hur man tänker kring pornografi.
  • Din sexuella identitet – Att byta sexuell identitet, påverkar båda väldigt mycket. Det behöver inte påverka det för mycket, och genom att gemensamt samtala om det, så ökar förståelsen för varandras reaktioner och sätt att förhålla sig till varandra.