KUB test Stockholm

Om du önskar att få ett KUB test i Stockholm så är du så varmt välkommen till oss på Hedda Hela Livet som erbjuder tillförlitliga KUB test. 

Vi är en auktoriserad ultraljudsmottagning med specialister på ultraljud och KUB test i Stockholm.

Att få ett KUB test tidigt under graviditeten kan vara en lättnad för dig som är orolig över hur ditt lilla barn mår. Om du har varit med om oväntade eller obehagliga upplevelser från tidigare graviditeter så kan ett tidigt ultraljud och i vissa fall blodprov, innebära en lättnad, så att du får veta om hur ditt barn mår och om graviditeten fortsätter som den ska.

Hos oss har ni möjlighet att boka KUB-test både i Stockholm (flera adresser) samt i Malmö. Klicka på knapparna nedan för din närmaste mottagning

Kub test Stockholm

Boka KUB test i Stockholm

Navigera via knapparna ovanför för att boka KUB-test på mottagningen som ligger närmast dig, eller ta kontakt med oss nedan om du vill ha rådgivning eller boka per telefon

Vårt fokus är att du och ditt barn ska må så bra som möjligt under hela graviditeten. Att oroa sig över hur graviditeten fortskrider och att kunna slappna av och faktiskt njuta av den tid som du väntar ditt barn är viktigt. Ett KUB test som du kan göra hos oss i Stockholm kan underlätta så att du kan slappna av om du får veta hur ditt barn har det och hur barnet mår. 

 

Ett KUB test är även viktigt för dig att få veta, då det kan hända saker under graviditeten som påverkar även din hälsa. Har du till exempel högt blodtryck, eller högt blodsocker så påverkar det även din hälsa. Det är därför som vi finns för alla som behöver få en fullgod mödravård och en omhändertagande mödravårdscentral som kan tillgodose de behov som du som är gravid, behöver. Vi har full förståelse för att under den tid som du är gravid, behöver få fokusera på din hälsa och ditt lilla barn. Det är en process då ditt sinne och din kropp håller på att förbereda sig för att ta emot ett litet barn.

Auktoriserad mottagning för KUB test

Vår ultraljudsmottagning med barnmorskemottagning är på uppdrag av region Stockholm. Det innebär att du som kommer till oss får exakt samma mödravård som i resten av Region Stockholm, men hos oss kan du få både tidiga & privata ultraljud och KUB tester. Vi fokuserar på att du snabbt ska få reda på hur allt står till med dig och ditt lilla barn. Hos oss ser vi till så att du känner dig trygg och får svar på alla eventuella frågor. 

 

Eftersom ett KUB test som vi kan göra för dig ger ett ganska så heltäckande svar på hur ditt barn mår, om det finns eventuellt kromosomavvikelse och även hur långt gånget ditt lilla barn är, så finns det möjlighet för dig att bestämma dig för fortsatt graviditet. För din del kan det vara bäst att förbereda dig mentalt för hur du ska göra med informationen. Det kan innebära en enormt stor lättnad att få veta att ditt barn mår bra, och att allt helt i sin ordning. Skulle det inte vara det, så hjälper vi dig även i en sådan situation. Du behöver inte vara ensam med dina frågor och funderingar när du får mer information om din graviditet och barnet. Vi finns här för dig!

 

Ta kontakt med oss på Hedda Hela Livet – vi finns här för er!