Gynekolog i Stockholm

Behöver du få tag i en gynekolog i Stockholm? Du som önskar få tag i duktiga och medkännande gynekolog är varmt välkommen till våra gynekologmottagningar i Stockholm. 

För bokning eller kontakt klicka nedan!

Boka tid hos oss - när det passar dig

På Hedda Hela Livet har vi 2 gynekologmottagningar som ligger på Hötorget och Östermalm och är centralt belägna på Sveavägen 17 och Humlegårdsgatan 20. Hos oss arbetar gynekologer med lång erfarenhet inom kvinnosjukvård. Våra gynekologer är specialiserade på framför allt PCOS, klimakterie , mellanblödningar,infertilitet och inkontinens.

Dessutom kan du få besked och kontroll för en tidig graviditet och om det är så att du har blödningar eller smärta så är du varmt välkommen att boka tid hos oss. Har du även förlossningsskador från tidigare förlossning, svårigheter med bäckenbotten kan vi även hjälpa dig. Hos oss kan du också få preventivmedelsrådgivning både före och efter en graviditet.

Kan man gå till vilken gynekolog i Stockholm som helst?

Du behöver inte vara inskriven på vår privata gynekolog-mottagning för att kunna boka en tid och besöka oss. Oavsett vart i i Stockholm (även oavsett vart i Sverige), så går det bra att boka en tid hos oss.

Hur mycket kostar det att gå till en gynekolog?

Ett besök hos vår privata gynekologmottagning kostar 250 kr, detta gäller både med och utan remiss.

Eftersom att vi arbetar på uppdrag av Region Stockholm gäller även högkostnadskort och frikort.

Kan man be om en kvinnlig gynekolog?

På våra mottagningar i Stockholm arbetar det främst kvinnlig personal och självklart går det bra att be om en kvinnlig gynekolog om man föredrar det.

Gynekolog

När ska man gå till en gynekolog?

För många kan ett gynbesök kopplas till något jobbigt och även kännas osäkert om det är ”nödvändigt” att undersöka det du upplever. Vi finns alltid här för rådgivning om du känner dig minsta osäker!

Här är en lista med olika symptom/scenarion när du bör besöka en gynekolog:

Gynmottagning i Stockholm

Våra gynmottagningar finns både i Stockholm och Malmö och är till för dig som behöver få undersökning av en bra gynekolog. Vi är specialister med kompetens för olika områden, inom kvinnosjukvård och vi är även auktoriserade inom ultraljud.

Våra barnmorskor och sjuksköterskor har lång erfarenhet med särskild kompetens för besvär med sin bäckenbotten. Hos oss får du rådgivning inom preventivmedel, fertilitet, mödravård och barnavård – så välkommen till oss och berätta vad du behöver hjälp med. 

Vår gynekologmottagning är inriktad på hela livet för kvinnor. Och det är så vi arbetar; med en helhetssyn på ungdomar, vuxna kvinnor, blivande mammor och barn. I det kan det ingå att ha ett aktivt sexliv, och därför har vi mottagning med test för könssjukdomar.

När det är dags att bli gravid, så tar vi emot gravida som vill ha privat ultraljud, KUB- och NIPT test. Vill du ha barn med tycker att det är svårt att bli gravid har vi även en fertilitetsklinik där vi arbetar specialiserat inom detta område. Och efter graviditet fortsätter mammorna komma till oss, till vår barnavårdscentral. 

Kroppen och hormonerna förändras ganska mycket under en graviditet – och även efter en förlossning. Då är det bekvämt att fortsätta komma till oss för en kontinuerlig vård och omsorg, om både dig och ditt barn. Att bli förälder innebär även att man fortsatt behöver gynekolog och kanske preventivmedel för att undvika för täta graviditeter.

Vill du komma i kontakt med en fertilitetsklinik? Läs mer om oss genom att klicka här.

Gynekolog Stockholm

Om oss på Hedda Hela Livet

Vi har funnits i några år och växer hela tiden i Stockholm och Malmö. Numera har vi verksamhet som ska täcka hela livet med gynekolog, preventivmedelsrådgivning, test av könssjukdomar, fertilitetsklinik, mödravård, barnavård och sexolog i Malmö som ger parterapi. Till oss är du välkommen oavsett i vilken ålder du befinner dig i, om du är icke-binär eller transperson. Vi finns till för alla som behöver oss som din gynekolog i Stockholm!

Hedda Hela Livet arbetar på uppdrag av Region Stockholm vilket innebär att högkostnadskort och frikort gäller. Så besöket hos oss kostar 250 kronor med eller utan remiss. Vid eventuellt uteblivet besök eller sen avbokning (senare än 24 timmar innan besöket) debiteras du med 400 kronor. 

Ta kontakt och boka in dig den tid som du kan här på vår hemsida!