Förnya P-piller online

Hedda Hela Livet erbjuder dig att förnya P piller online – enkelt och bekvämt. För dig innebär det en frihet att alltid kunna få rådgivning och recept när du vill förnya P piller online, vill fråga något gällande din graviditet – eller om du funderar på något annat. Det kan du göra var du än befinner dig och under vilken tid som helst. Du kan alltid chatta med förnya P piller online, så om vi inte svarar på en gång, så svarar vi så snart som vi bara kan.

 

Hedda Hela Livet kan erbjuda en applikation som gör det möjligt för dig att chatta, ringa och få ett möte med förnya P piller online. Det är lätt att skapa ett eget konto, logga in med ditt BankId, så att du säkert och tryggt kan kontakta din förnya P piller online och få hjälp när du behöver de

Recept p-piller online

När du skaffar vår app Hedda@Home, kan du enkelt förnya P piller online. Om du exempelvis får en ovanlig blödning mellan eller under en menstruation, så kan du alltid ställa dina frågor till oss.

 

För dig är det bekvämt att kunna få samtala med en barnmorska och få svar genast. Du slipper oroa dig. Av oss kan du få remiss om det är så att du behöver det. Är du gravid och upptäcker något som oroar dig så får du svar och möjlighet till remiss om du behöver det. Skulle du vara långt gången i din graviditet, så kan vi svara på alla dina frågor, så att du kan få svar direkt.

Bild på vår App Hedda@Home

Hedda@Home

Ladda ner vår app här!

Digital rådgivning med barnmorska

Det är alltid bekvämt att kunna nå din förnya P piller online. Du behöver inte passa busstider, eller ens klä på dig. En första rådgivning är alltid möjligt för dig med din förnya P piller online. Om det sedan visar sig att du kanske bör gå till en mödravårdscentral, så berättar vi det för dig, men ett första samtal är alltid betryggande. Då behöver du inte oroa dig över att det sker i onödan.

 

Om du vill bli gravid, och oroar dig, eller har något annat på hjärtat är det också bara att rådfråga oss, dina barnmorskor online. Vi har lång erfarenhet och har arbetat kliniskt i många år med kvinnosjukvård. Vi är gynekologer och barnmorskor som kan svara på dina frågor och funderingar. Du kommer väl ihåg att all mödravård i Sverige är gratis? Det kostar dig ingenting med andra ord att besöka oss via vår app.

 

Så gör du för att få din förnya P piller online:

 

  1. Gå in på Google Play, eller App Store och sök upp Hedda@Home (alternativt klicka på kanppen nedan)
  2. Ladda hem appen
  3. Skapa ett eget konto med ditt BankId

 

Så enkelt är det att kunna träffa din förnya P piller online – välkommen till Hedda Hela Livet!