BVC Stockholm

Hedda BVC Stockholm är två barnavårdscentraler i Stockholm på Östermalm och Hötorget. Här får där du som förälder får möta en trygg och kunnig BVC sköterska som stödjer dig i föräldraskapet.

 På våra barnavårdscentraler får du den bästa barnhälsovården, från det att ditt barn är en liten baby till när du behöver göra en 3 års kontroll på BVC i Stockholm men även under tiden efter det. Klicka vidare till våra mottagningar nedan!

 

Vi har en BVC på Östermalm som ligger på Humlegårdsgatan 20

Vi har även en BVC vid Hötorget som ligger centralt på Sveavägen 17, läs mer här

Barnavårdscentral i Stockholm

Vi är en privat barnavårdscentral. Hos oss får du och ditt barn ett varmt bemötande och det där lilla extra för att du ska känna dig trygg under hela den tid som ditt barn växer upp. Med oss som din BVC kommer vi följa dig och ditt barn. Till oss kan ni vända er så snart som ni funderar över något; om ert lilla barn är sjukt, eller inte vill äta eller om du oroar dig över något – smått som stort när det gäller ditt barn.

Att få en BVC som ger stöd och råd under hela tiden som ditt barn är litet – är mycket värt. Vi på Hedda Hela Livet vill ge dig som är förälder den trygghet som du behöver. Det kan vi erbjuda genom att du får träffa erfarna, trygga och kunniga BVC sköterskor så snart som dui vill och behöver det. Här på vår hemsida kan du boka in den tid som passar dig och ditt barn. 

Råd och stöd från din BVC

Det händer ju väldigt mycket under tiden som barnen växer upp. De utvecklas och det är lätt att jämföra sitt barn med andras barn. Det är förståeligt, men samtidigt kan det väcka en del oro som man inte alla gånger behöver ha. Då är det bra att komma till oss, med alla funderingar om ditt barns utveckling. Vi vet att alla barn är unika och genom att följa just ditt barn, så kan vi se vad som är helt naturligt och vad som kanske är avvikande. Med oss som följer ditt barn upp till att de är 5, 6 år, när skolsköterskan tar över, så får du guidning och vägledning för dig och ditt barn.

Vi väger och mäter ditt barn och utför regelbundna hälsokontroller så att vi ser att ditt barn utvecklas precis som ditt barn ska göra. Och om du känner dig det minsta osäker kring din föräldraroll så är det bara att fråga oss. Vi besvarar så gärna alla dina frågor och funderingar.

Barn som håller i ett gosedjur