Barnmorska Online

Hedda Hela Livet erbjuder dig att få tillgång till möte med en barnmorska online. För dig innebär det en frihet att alltid kunna få rådgivning och recept om du lider av någon infektion, vill fråga något gällande din graviditet – eller om du funderar på något annat. Det kan du göra var du än befinner dig och under vilken tid som helst. Du kan alltid chatta med barnmorska online, så om vi inte svarar på en gång, så svarar vi så snart som vi bara kan.

Hedda Hela Livet kan erbjuda en applikation som gör det möjligt för dig att chatta, ringa och få ett möte med barnmorska online. Det är lätt att skapa ett eget konto, logga in med ditt BankId, så att du säkert och tryggt kan kontakta din barnmorska online och få hjälp när du behöver det.

Vår App - Hedda@Home

Hedda Hela Livet erbjuder med vår app Hedda@Home, tillgång till möte med en barnmorska online. För dig innebär det en frihet att alltid kunna få rådgivning och recept om du lider av någon infektion, vill fråga något gällande din graviditet – eller om du funderar på något annat. Det kan du göra var du än befinner dig och under vilken tid som helst. Du kan alltid chatta med barnmorska online, så om vi inte svarar på en gång, så svarar vi så snart som vi bara kan.

Hedda Hela Livet kan erbjuda en applikation som gör det möjligt för dig att chatta, ringa och få ett möte med barnmorska online. Det är lätt att skapa ett eget konto, logga in med ditt BankId, så att du säkert och tryggt kan kontakta din barnmorska online och få hjälp när du behöver det.

Bild på vår App Hedda@Home

Ladda ned appen här!

App Store

Google Play

Prata med barnmorska online

När du skaffar Hedda Hela Livets app ,om du exempelvis har en urinvägsinfektion kan du få recept endast ett knapptryck bort. Sedan är det bara att beställa hem eller gå till Apoteket så att du får behandling mot den. Är du orolig för smärta i bäckenbotten, ryggslutet, magen eller ovanlig blödning mellan eller under en menstruation, så kan du alltid ställa dina frågor till din barnmorska online. 

 

För dig är det bekvämt att kunna få samtala med en barnmorska och få svar genast. Du slipper oroa dig. Av oss kan du få remiss om det är så att du behöver det. Är du gravid och upptäcker något som oroar dig så får du svar och möjlighet till remiss om du behöver det. Skulle du vara långt gången i din graviditet, så kan vi svara på alla dina frågor, så att du kan få svar direkt.

Enkelt att få kontakt online

Det är alltid bekvämt att kunna nå din barnmorska online. Du behöver inte passa busstider, eller ens klä på dig. En första rådgivning är alltid möjligt för dig med din barnmorska online. Om det sedan visar sig att du kanske bör gå till en mödravårdscentral, så berättar vi det för dig, men ett första samtal är alltid betryggande. Då behöver du inte oroa dig över att det sker i onödan.

Om du vill bli gravid, och oroar dig, eller har något annat på hjärtat är det också bara att rådfråga oss, dina barnmorskor online. Vi har lång erfarenhet och har arbetat kliniskt i många år med kvinnosjukvård. Vi är gynekologer och barnmorskor som kan svara på dina frågor och funderingar. Du kommer väl ihåg att all mödravård i Sverige är gratis? Det kostar dig ingenting med andra ord att besöka oss via vår app.

Så gör du för att få din barnmorska online:

  1. Installera appen genom att klicka på bilden nedan, alternativt Gå in på Google Play, eller App Store och sök upp Hedda@Home
  2. Skapa ett eget konto med ditt BankId

Så enkelt är det att börja träffa din barnmorska online – välkommen till Hedda Hela Livet!

Ladda ned appen till din smartphone genom att klicka på bilderna nedan:

App Store

Google Play